ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΟ: Πρόταση σε έξι

Η διοίκηση των «πράσινων» θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Τρέχει για τις ανανεώσεις έξι παικτών ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη».

Συγκεκριμένα, τα συμβόλαια των Διούδη, Δώνη, Ινσούα, Γιόχανσον και Αποστολάκη ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020, ενώ στο ίδιο «γκρουπ» περιλαμβάνεται και ο Κουρμπέλης, που έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβρη του 2020.

Η διοίκηση των «πράσινων» αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους έξι παίκτες, αφού σε περίπτωση που δεν έχουν ανανεώσει ως τον Γενάρη, θα μπορούν να αποχωρήσουν ως ελεύθεροι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σιγουριά υπάρχει ότι Διούδης, Δώνης και Αποστολάκης θα ανανεώσουν, ενώ πιο δύσκολη αναμένεται να είναι η διαπραγμάτευση με τον Κουρμπέλη, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει για άλλη ελληνική ομάδα, αλλά μόνο αν έρθει ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.

Με τον Ινσούα έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή και θα ακολουθήσει η πρόταση, ενώ με τον Γιόχανσον θα αρχίσουν οι συζητήσεις μέσα στο μήνα.

Σε περίπτωση που «στραβώσει» μια από τις παραπάνω περιπτώσεις, οι πράσινοι θα ψαχτούν για να καλύψουν το κενό είτε τον Ιανουάριο, είτε το καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X