ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Ζέκα, Κουρμπέλης και μεταγραφικές προτεραιότητες

Αρκετές εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό τις επόμενες ημέρες

Ο Παναθηναϊκός προχωράει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν και σύντομα αναμένονται οι πρώτες κινήσεις για τους «πράσινους» που έχουν ως πρώτο στόχο για τη νέα χρονιά την παρουσία τους σε ευρωπαϊκό όμιλο, αρχίζοντας την προσπάθειά τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν… σηκώσει μανίκια, έχοντας ξεκάθαρες προτεραιότητες. Αρχικά, το θέμα του Κάρλος Ζέκα αναμένεται να τελειώσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Ο διεθνής άσος θα επιστρέψει στο «τριφύλλι» για να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και όταν συμβεί αυτό αναμένεται να πάρει πόστο στην ομάδα.

Στις προτεραιότητες, επίσης, είναι το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη. Σύντομα αναμένεται η οριστική κατάληξη με την πιθανότητα ανανέωσης συμβολαίου, με τον ίδιο, άλλωστε, σε χθεσινή του συνέντευξη στη Nova να επιβεβαιώνει ότι τα πάντα θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, δίχως να θελήσει να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

Σχετικά με τις πρώτες μεταγραφές, χαφ και δεξί μπακ θα αποτελέσουν τις πρώτες κινήσεις. Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, έχοντας εντοπίσει τους στόχους τους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση