ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός : Στη λίστα ο Σισέ!

Ο Γάλλος έχει πιθανότητες να αναλάβει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ακόμα και τώρα, στο άκουσμα του ονόματος του οι οπαδοί του Τριφυλλιού ενθουσιάζονται και θεωρούν ότι ο Γάλλος θα μπορούσε να βοηθήσει. Όχι αγωνιστικά πλέον, αλλά από μία άλλη θέση.

Από την πλευρά του, ο Σισέ θα ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει στην Αθήνα. Το επιθυμεί τόσο, που το έχει επιδιώξει και αρκετές φορές έχει… αυτοπροταθεί στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να πάρει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. «Έρχομαι και τζάμπα» είναι το μήνυμα του προς την ΠΑΕ.

Μέχρι πρότινος, ουδέποτε η περίπτωση του Σισέ είχε συζητηθεί σοβαρά στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης. Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα το όνομα του Γάλλου ψιθυρίζεται μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Trifilara.gr, η πρόσληψη του Σισέ θεωρείται μία ενέργεια που θα βοηθούσε στην αντιστροφή του κλίματος.

Ο Σισέ θα μπορούσε να εργαστεί ως γενικός αρχηγός, είτε σε έναν ρόλο που θα του ταίριαζε περισσότερο: του πρεσβευτή του Συλλόγου στο εξωτερικό. Άλλωστε, είναι μία διεθνής προσωπικότητα με αναγνωρισιμότητα και ταξιδεύει σε πολλά μέρη, όπου θα διαφήμιζε το Τριφύλλι.

Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, η διοίκηση του Παναθηναϊκού επεξεργάζεται διάφορα σενάρια για την επάνδρωση του οργανογράμματος, αλλά για πρώτη φορά ο Σισέ απασχολεί σοβαρά…

to10.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση