ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Στροφή προς Βοτανικό

Οι προχωρημένες συζητήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Κυβέρνηση για τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην περιοχή του Βοτανικού.

Την… επόμενη Κυβέρνηση, είτε πρόκειται για ΣΥΡΙΖΑ είτε για Νέα Δημοκρατία, φαίνεται πως περιμένει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο γνωστός «πράσινος» παράγοντας φέρεται να έχει συμφωνήσει με την τωρινή Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ 15.000 θέσεων στην περιοχή του Βοτανικού αντί για το προϋπολογισμένο κλειστό 3.000 θέσεων που θα μπορούσε να αξιοποιήσει μόνο ο Ερασιτέχνης.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Α.Ο. φαίνεται πως έχει υπολογίσει και τους βασικούς άξονες χρηματοδότησης, οι οποίοι είναι ένα κονδύλι από την Περιφέρεια Αττικής (ανάλογο με εκείνο της ΑΕΚ για την «Αγια-Σοφιά»), κεφάλαια από το ταμείο κρατικών επενδύσεων, ίδια κεφάλαια του κ. Γιαννακόπουλου και δάνεια με ευνοϊκούς όρους από τράπεζες.

Ακόμα και αν οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές ήταν τον Οκτώβριο, δύσκολα θα προχωρούσε πιο γρήγορα το όλο εγχείρημα, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε τη Νέα Κυβέρνηση (όποια κι αν αυτή είναι) για να μπορέσουμε να δούμε πως θα προχωρήσουν οι συζητήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη στέγαση όλων των τμημάτων του συλλόγου στον Βοτανικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X