ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» για άλλα τρία χρόνια

Ο Σωκράτης Διούδης θα κληθεί σύντομα από τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο. Η αύξηση αποδοχών και η επιθυμία του παίκτη.

Δε μίλησε τυχαία για τον Σωκράτη Διούδη ο Γιώργος Δώνης το βράδυ της Κυριακής μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ελληνας τερματοφύλακας έχει ακούσει πολλά από το ξεκίνημα της σεζόν. Δικαίως και αδίκως. Για λάθη που έκανε και για άλλα που δεν έκανε. Πρόσφατα ο Σωκράτης Διούδης κλήθηκε στην Εθνική ομάδα από τον Τζον Φαν’τ Σιπ, εξαργυρώνοντας τις καλές εμφανίσεις που κάνει με τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο τη φετινή σεζόν.

Σε κάθε αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, είναι κοντά του ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος τον πιστεύει και τον στηρίζει από την πρώτη μέρα. Ακόμα και όταν η αμφισβήτηση του κόσμου γίνεται πιο έντονη από ποτέ.

Γι’ αυτό και ο 50χρονος προπονητής αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον πορτιέρο της ομάδας. Δεν είναι μονάχα αυτή η εμφάνιση του Σωκράτη Διούδη που κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι έτοιμοι να φωνάξουν τον διεθνή πορτιέρο για συζητήσεις και για πρόταση με αυξημένες αποδοχές. Είναι η γενικότερη απόδοσή του και συμπεριφορά του εντός ομάδας. Είναι σημαντικός για το σύνολο και στον Παναθηναϊκό, όπως είπε και ο Δώνης, τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της χώρας.

Στο «τριφύλλι» αναμένεται να καλέσουν ακόμα και εντός της εβδομάδας τον Διούδη για την πρώτη κουβέντα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να προσφέρει αύξηση αποδοχών στον Ελληνα πορτιέρο προκειμένου να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως και ο ίδιος ο Διούδης δε σκέφτεται αυτή τη στιγμή να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη».

Άλλωστε την Κυριακή μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μίλησε γι’ αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας πως επιθυμία του είναι να παραμείνει πράσινος. Και αυτό αναμένεται να γίνει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X