ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Κοντά σε Ρόντγουελ, σενάριο για Βόρμγκοορ

Ο Τζακ Ρόντγουελ βρίσκεται πλέον μία ανάσα «τριφύλλι».

Όλα δείχνουν πως ο Τζακ Ρόντγουελ θα ντυθεί στα πράσινα. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι στο τελικό στάδιο και ρυθμίζονται οι τελικές λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Άγγλος μεσοαμυντικός έριξε τις απαιτήσεις του, ο Παναθηναϊκός βελτίωσε τις παροχές του προς τον ποδοσφαιριστή και βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο ανταλλαγής συμβολαίων.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ήτοι κάποια πρόταση που να «ξεμυαλίσει» τον πρώην διεθνή άσο, η μεταγραφή του 28χρονου άσου θα ολοκληρωθεί, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί τώρα για αμυντικό, αφού ο Ρόντγουελ μπορεί να καλύψει και τη συγκεκριμένη θέση.

Και λέμε «τώρα», γιατί από χθες κυκλοφορεί στη Νορβηγία ένα σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πίσω από την άρνηση του Βίτο Βόρμγκοορ να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου με την Μπραν. Ο 30χρονος Ολλανδός στόπερ μένει ελεύθερος στο τέλος του Δεκεμβρίου και οι «πράσινοι» λέγεται πως έχουν κινήσει τις διαδικασίες να τον κλείσουν από τώρα.

Επόμενο μέλημα πάντως για την άμεση ενίσχυση της ομάδας είναι η απόκτηση σέντερ φορ. Θα πρόκειται για έτοιμο, κλασικό φορ, που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο δίπλα στον Μακέντα, όσο και αντ’ αυτού.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X