ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα ξεκίνησε

Όλοι στο «τριφύλλι» θέλουν να βάλουν τις βάσεις ώστε η επόμενη σεζόν να είναι απόλυτα πετυχημένη

Μια πολύ καλή πορεία σε όλη τη σεζόν για τον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που ονειρεύονταν όλοι στην ομάδα και κυρίως ο κόσμος του «τριφυλλιού». Το πρωτάθλημα κατέληξε στην ΑΕΚ, όμως παρά την απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις των «πράσινων», τώρα πλέον τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει και το βλέμμα στρέφεται στο μέλλον.

Από σήμερα κιόλας αρχίζει η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό και όλοι θέλουν να βάλουν τις βάσεις ώστε η επόμενη σεζόν να είναι απόλυτα πετυχημένη. Οι παίκτες άμεσα θα φύγουν για διακοπές, αφού η προετοιμασία αναμένεται να αρχίσει στις 15-20 Ιουνίου. Άλλωστε με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League να αρχίζουν 25 ή 26 Ιουλίου, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ξεκούραση. Ειδικά για τους διεθνείς, που θα έχουν και υποχρεώσεις και στα μέσα Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει άμεσα συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα θέματα της ομάδας και το πώς θα ενισχυθεί. Είναι δεδομένη η πρόθεση να γίνουν προσθήκες που θα αυξήσουν τόσο την ποιότητα όσο και το βάθος της ομάδας, ενώ είναι σαφές πως οι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο, ώστε ο προπονητής να έχει το ρόστερ του σχηματισμένο στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και να δουλέψει με τους παίκτες του για τα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα έρθουν νωρίς.

Στην ατζέντα, πέρα φυσικά από τις μεταγραφές, υπάρχουν και οι ανανεώσεις. Ένα ζήτημα που αναμένεται να λήξει άμεσα είναι αυτό του Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ θα ξεκαθαρίσει σύντομα και για τους Σάρλια, Σάντσες και Πούγγουρα, που ακόμη δεν είναι σαφές αν θα παραμείνουν σε συμπληρωματικό ρόλο ή θα αποχωρήσουν. Δύσκολη φαντάζει και η παραμονή του δανεικού από την Ουνιόν Βερολίνου Τιμοτέους Πούχατς.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση