ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Η δίψα του κόσμου και οι επόμενες «αθόρυβες» κινήσεις

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η διοίκηση δουλεύουν τις επόμενες κινήσεις για χαφ και εξτρέμ

Όπως έγινε γνωστό από χθες, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για όλους θα γίνει από σήμερα. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο αυτό να συμβεί στις 28 Ιουνίου. Ωστόσο, η αυξημένη ζήτηση και η επιθυμία των μη κατόχων να προμηθευτούν διαρκείας για τη νέα σεζόν, οδήγησαν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» στην παραπάνω απόφαση.

Έτσι, λοιπόν, από σήμερα όλοι (κάτοχοι και μη) θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Με βάση τη ζήτηση, υπάρχουν εκτιμήσεις για πολύ μεγαλύτερο αριθμό σε σχέση με πέρυσι.

Η επιστροφή στην Ευρώπη, το Κύπελλο Ελλάδας και η προοπτική που βλέπουν οι φίλοι της ομάδας για το άμεσο μέλλον, έχουν φέρει μια «δίψα» και είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με την ελπίδα να δουν ακόμη καλύτερες ημέρες.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η διοίκηση δουλεύουν τις επόμενες κινήσεις για χαφ και εξτρέμ. Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξει μια ακόμη ενίσχυση, δίχως να διαρρέει το παραμικρό, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική του κλαμπ.

Μπορεί πολλοί να προτείνονται και διάφορα ονόματα παικτών να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά στο «τριφύλλι» προχωρούν με… στεγανά και κινούνται αθόρυβα με σκοπό την ποιοτική ενίσχυση σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση