ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με στόχο να γίνει καλύτερος και πιο «γεμάτος»

Δεν επαναπαύονται στο «τριφύλλι» παρά το 12/13

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να εντυπωσίασε με το 12/13 στον πρώτο γύρο, αλλά στην ομάδα δεν επαναπαύονται και θέλουν πέρα από ανάλογη αποτελεσματικότητα μετά τη διακοπή, τη συνεχιζόμενη εξέλιξη και ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ.

Με αυτό το σκεπτικό θα κινηθούν στο κομμάτι της ενίσχυσης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω και να συνεχίσει να «χτίζει» για την ομάδα του «σήμερα» και το «αύριο», γεμίζοντας το ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν στον έμπειρο προπονητή. Αυτή είναι η λογική και έτσι θα κινηθεί ο Σέρβος και οι συνεργάτες του για τους ποδοσφαιριστές που θα ντυθούν στα πράσινα.

Ηδη, η διαδικασία αναζήτησης έχει αρχίσει. Ο Γιοβάνοβιτς εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαριστών που αγωνίζονται στη θέση του εξτρέμ και αυτή του χαφ (8-10) και το επόμενο διάστημα θα περιμένουμε τις εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο για τον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με το θέμα των ανανεώσεων, οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ έχουν αρχίσει και το ίδιο θα γίνει σύντομα και με τους Κουρμπέλη, Ρούμπεν. Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θέλει να κρατήσει και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές στις τάξεις του.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση