ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Δέχτηκε τη νέα πρόταση ο Χατζηγιοβάνης

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποδέχτηκε τη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η απόλυτη ανατροπή συντελέστηκε με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη… Ο 22χρονος εξτρέμ όδευε προς την έξοδο του «Γεώργιος Καλαφάτης», όμως η αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα άλλαξε τα δεδομένα.

Μετά το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, την υψηλότερη προσφορά και κυρίως τις διευκρινίσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο Χατζηγιοβάνης αποφάσισε να απαντήσει καταφατικά.

Η πρόταση του Αλαφούζου προσέγγισε τα «θέλω» του Χατζηγιοβάνη, ο ποδοσφαιριστής μείωσε τις αρχικές απαιτήσεις του και επιτεύχθηκε ο συμβιβασμός. Ο Χατζηγιοβάνης θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα τεθεί άμεσα σε ισχύ και θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Πέραν από το οικονομικό, ο Χατζηγιοβάνης πείστηκε από τα λεγόμενα του Αλαφούζου για τον αναβαθμισμένο ρόλο που θα έχει στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επανέλαβε ότι έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός ελληνικού «κορμού» και θεωρεί τον Χατζηγιοβάνη αναπόσπαστο κομμάτι του.

Ο Χατζηγιοβάνης θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του, μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό ο ατζέντης του Πασχάλης Τουντούρης, ο οποίος ταξιδεύει για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Απότομη μεταβολή κλίματος λόγω Νταμπίζα

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο ατζέντης του είχαν διαρρήξει τις σχέσεις τους με τον Νίκο Νταμπίζα και δεν υπήρχε περίπτωση να συμφωνήσουν. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ενημερωθεί για την υπόθεση, μίλησε με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο και αυτή ήταν η αφορμή για να πειστεί ότι πρέπει να τον απομακρύνει από τη θέση του.

Ουσιαστικά, η αλλαγή στη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν το τελευταίο κομμάτι του «παζλ», που έπεισε τον Χατζηγιοβάνη ότι πρέπει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος έχει ζητήσει ενημέρωση και για τους υπόλοιπους νεαρούς που δεν έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο και δεν αποκλείεται να παρέμβει για να επηρεάσει τις ισορροπίες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X