ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
32° Λευκωσία,
23 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Οι κυπριακές επαφές και η «χαλάστρα» στον Γιοβάνοβιτς

Ανεπίσημα ο Σέρβος τεχνικός έχει ήδη σηκώσει μανίκια για λογαριασμό των «πρασίνων».

24sports team

info@24sports.com.cy

Το SDNA γράφει για τον κύκλο των συναντήσεων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Κύπρο, καθώς και το λόγο που πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του δεν είναι εφικτό να τον ακολουθήσει στο δρόμο προς το Κορωπί, αφού εδώ και λίγες ημέρες ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, είναι ο νέος... τιμονιέρης του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα:

Η αντίστροφη μέτρηση για την μόνιμη εγκατάσταση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Αθήνα έχει ξεκινήσει.

Ο νέος τεχνικός ηγέτης του «τριφυλλιού» αναμένεται την Πέμπτη (3/6) στην Ελάδα προκειμένου να αναλάβει και επισήμως καθήκοντα στο «τριφύλλι».

Ανεπίσημα ο Σέρβος τεχνικός έχει ήδη σηκώσει μανίκια για λογαριασμό των «πρασίνων».

Πέρα από την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της νέας του ομάδας, ο 58χρονος κόουτς είχε κύκλο επαφών στην Κύπρο όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες με ατζέντηδες που διατηρούν το… χαρτοφυλάκιο τους στο νησί και φρόντισαν να συναντηθούν μαζί του.

Μπορεί να έχουν περάσει 8 χρόνια από την θητεία του Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού διατηρούσε πάντα στραμμένες τις κεραίες του προς την Κύπρο το διάστημα της (προπονητικής) απουσίας του και παραμένει άριστος γνώστης της κυπριακής αγοράς.

Παρεμπιπτόντως, ο Γιοβάνοβιτς θα επιστρέψει στην Αθήνα χωρίς να συνοδεύεται από τον γυμναστή, Γιώργο Παρασκευά τον οποίο ήθελε μαζί του στον Παναθηναϊκό, δεδομένου πως αποτελεί ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Ο εν λόγω γυμναστής δουλεύει στην υπηρεσία εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας στην Κύπρο και το συγκεκριμένο τάιμινγκ δεν ήταν εφικτή ή μετακόμισή του στην ελληνική πρωτεύουσα, προκειμένου να πλαισιώσει το τιμ των συνεργατών του Γιοβάνοβιτς στο «τριφύλλι».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση