ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 12 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

Πρόταση ύψους 12 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να απέρριψε ο Παναθηναϊκός

Mε τον πλέον επίσημο τρόπο φαίνεται ότι προσέγγισε τον Παναθηναϊκό η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προκειμένου να κάνει δικό της τον Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με την πορτογαλική «Ο' Jogo» η ομάδα της Λισαβόνας, έκανε την πρώτη της κρούση για τον Έλληνα επιθετικό, προσφέροντας στο «τριφύλλι» ένα ποσό των 12 εκατ. ευρώ, το οποίο και απορρίφθηκε, καθώς η ελληνική ομάδα δεν ικανοποιήθηκε από την πρόταση.

Μάλιστα στο δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας, επιμένει ότι ο Ιωαννίδης αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της Σπόρτινγκ για να πλαισιώνει τον Βίκτορ Γκιόκερες στη γραμμή κρούσης και για αυτόν τον λόγο αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση!

Τα «λιοντάρια», όπως τονίζει η Ο' Jogo, έχουν αποφασίσει να πιέσουν τον Παναθηναϊκό για τον 24χρονο στράικερ, ωστόσο σημειώνεται ότι οι «πράσινοι» θέλουν ένα ποσό το οποίο να φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ του Βίκτορ Ροντρίγκες, αναπαράγει την πρόθεση του Παναθηναϊκού να προχωρήσει στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Ιωαννίδη με αυξημένες αποδοχές, αλλά και το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται πολύ καλά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τέλος συνδυάζοντας το με τον Βίκτορ Γκιόκερες, το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε περίπτωση που Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ δώσουν τα χέρια για Ιωαννίδη, αυτό δεν θα σημαίνει και αποχώρηση του Σουηδού επιθετικού από το «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Θυμίζουμε ότι η στάση του Παναθηναϊκού για τον Ιωαννίδη, είναι ξεκάθαρη και τονίζει ότι ο 24χρονος επιθετικός δεν πωλείται, αφού ο ίδιος αισθάνεται καλά στην ομάδα και θέλει να παραμείνει στον σύλλογο για να προσφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση