ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νοκ-άουτ Βέλεθ και Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό!

Διπλός πονοκέφαλος με το καλημέρα για Μπόλονι

Διπλό αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Οι Βέλεθ και Αγιούμπ αποχώρησαν τραυματίες από την προπόνηση και τέθηκαν νοκ-άουτ από το ματς με τον Βόλο.

Αγωνιστικός πονοκέφαλος -και μάλιστα διπλός- με το καλημέρα προέκυψε για τον Λάσλο Μπόλονι.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τους Βέλεθ και Αγιούμπ να αποχωρούν τραυματίες από την προπόνηση της Τετάρτης (ο Ισπανός με διάστρεμμα στην ποδοκνημική και ο Μαροκινός με τράβηγμα στον δικέφαλο).

Αμφότεροι λοιπόν θα υποβληθούν σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, αλλά σε κάθε περίπτωση θα απουσιάσουν από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Βόλο.

Κατά τ’ άλλα, στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, πρόγραμμα αποφόρτισης έκαναν οι Κουρμπέλης, Τζαβίδας, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Μαυρομμάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης. Κλινήρης παραμένει ο Αντονίτο.

Επόμενη προπόνηση για τους «πράσινους» θα γίνει το πρωί της Πέμπτης στις 10 (και όχι σήμερα το απόγευμα), καθώς ο Μπόλονι τους είχε υποσχεθεί ότι αν μείνει ικανοποιημένος από την πρώτη, όπως και έγινε, θα τους χαρίσει τη δεύτερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση