ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικολογιάννης: «Έκλεισε του Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ στα 4,5 εκατ. ευρώ»

Το τεράστιο deal είναι γεγονός!

Το τεράστιο deal είναι γεγονός! Ο Τάσος Νικολογιάννης επιβεβαίωσε στονΣΠΟΡ FM Ελλάδος τα όσα γράφουν οι Πορτογάλοι τις τελευταίες ώρες, και το γεγονός πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, με όρους, μάλιστα, εξαιρετικούς για το «τριφύλλι»!

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ διατηρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης του Έλληνα χαφ και συγκεκριμένα το 30%!

Ο Αλεξανδρόπουλος, δε, γίνεται η δεύτερη ακριβότερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου! Η ακριβότερη πώληση του «τριφυλλιού» είναι ο Σισέ, µε την παραχώρησή του στη Λάτσιο (5,8 εκατ. ευρώ) το 2011. Στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Μπέργκ (Αλ Αϊν), µε τη μεταγραφή του στα ΗΑΕ έναντι 3,3 εκατ. ευρώ, ενώ τρίτες ακριβότερες μετακινήσεις είναι αυτή του Μαυρία στη Σάντερλαντ (3 εκατ. ευρώ) και του Σεϊταρίδη στην Πόρτο (επίσης µε 3 εκατ. ευρώ).

Ο Τάσος Νικολογιάννης πρόσθεσε ακόμα ότι ο παίκτης αναμένεται την Παρασκευή να ταξιδέψει για Λισαβόνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, ενώ σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός πηγαίνει τώρα για δύο χαφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση