ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μολό: «Το ποστάρισμά μου δεν ήταν για τον διαιτητή»

Τη διευκρίνιση ότι η οργισμένη ανάρτησή του δεν αφορούσε τον διαιτητή και το μεγάλο λάθος στο γκολ του Μακέντα έκανε ο Γιοάν Μολό

Το νόημα της ανάρτησής του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλησε να διευκρινίσει ο Γιοάν Μολό. Με νέο ποστάρισμά του ο άσος του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι αυτό που είπε δεν αφορούσε στον διαιτητή.

Παρόλο που αναφέρθηκε λοιπόν στο λάθος του Γκεστράνιους με το πλεονέκτημα που δεν άφησε στο γκολ του Μακέντα, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να το αφήσουν στην άκρη και να επικεντρωθούν στη δική τους βελτίωση.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Το ποστάρισμά μου δεν ήταν για τον διαιτητή. Υπήρξε όντως ένα γεγονός, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να σκεφτούμε γιατί συνέβη αυτό και να μην ψάχνουμε για λάθη άλλων ανθρώπων. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και εγώ δεν θα προτάξω ποτέ το λάθος κάποιου άλλου.
Πρέπει να είμαστε καλύτεροι την επόμενη φορά και να τελειώσουμε το παιχνίδι πριν το τελευταίο σφύριγμα. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και κάνει λάθη, όπως κάνουμε κι εμείς. Είμαι θυμωμένος επειδή το παιχνίδι ήταν τελικός για μας, θα μπούμε ξανά σε μπελάδες και θα παραπονιόμαστε.

Όχι, αρνούμαι να επιλέξω αυτόν τον δρόμο. Ας κερδίσουμε το επόμενο γ…ο παιχνίδι μέσα στο γήπεδο ό,τι κι αν συμβεί. Θα τρέξουμε περισσότερο, θα παλέψουμε περισσότερο, θα παίξουμε περισσότερο.
Πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε, αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Αυτή η στιγμή δεν θα μας σταματήσει. Ας βάλουμε όλη μας την ενέργεια ώστε να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση