ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
15° Λευκωσία,
03 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κρίσιμη μέρα για Μακέντα

Σε δύσκολο σταυροδρόμι για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του

Εδώ και πέντε μήνες ένα πρόβλημα στον αστράγαλο έχει ταλαιπωρήσει τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος βρίσκεται σε ένα δύσκολο «σταυροδρόμι» σε ό,τι αφορά την αντιμετώπισή σου.

Η μία επιλογή που έχει στη διάθεσή του ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημά του, αφαιρώντας ένα μικρό ιστό από το σημείο που τον ταλαιπωρεί και δεν του δίνει τη δυνατότητα να δώσει το 100%.

Εάν τελικά επιλέξει την επέμβαση, τότε ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες και η επιστροφή του υπολογίζεται στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022.

Η άλλη επιλογή είναι να συνεχίσει τη συντηρητική αποκατάσταση, με συγκεκριμένες ενέσεις που περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τον πόνο στο πόδι, αλλά δεν θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.

Το συγκεκριμένο ζήτημα θα συζητηθεί με τον Μακέντα, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το ιατρικό επιτελείο, με την τελική απόφαση να ανήκει στον παίκτη.

Στην προπόνηση της Τετάρτης μπήκε σε φουλ ρυθμό ο Κώτσιρας, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ιωαννίδης, προτού συνεχίσει με ατομικό.

Επίσης οι Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης ξεκίνησαν ατομικό. Ατομικό συνέχισαν οι Κουρμπέλης, Μπεκ. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας οι οποίοι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους στην εθνική ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση