ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κληρώνει» για Μακέντα - Αϊτόρ – Εμμανουηλίδη

Πανικός γίνεται τα τελευταία 24ωρα με τα πάρε δώσε στον Παναθηναϊκό…

Νέα πρόσωπα έρχονται να κάνουν τη διαφορά και να προσθέσουν ποιότητα, όμως την τελευταία στιγμή «έσκασε» ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για στελέχη της ομάδας.

Η Ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ (όπως έχει αποκαλύψει μέρες το «Τ») πραγματοποίησε επαφές για τον Εμμανουηλίδη και βγήκε μπροστά για την απόκτηση του. Θα τολμούσαμε να γράψουμε ότι η μεταγραφή είναι σχεδόν κλεισμένη άλλα ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο.

Στο περιβάλλον του παίκτη υπάρχουν διαφορετικές φωνές, ωστόσο αρχικά από τον Παναθηναϊκό γίνεται λόγος για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς στο 1 εκ.. Και ποσοστό μεταπώλησης προς συζήτηση, που αρχίζει από 30% και μπορεί να φτάσει το 50% συζητήσιμο, πακέτο με μια σημαντική οψιόν που έχει πέσει στο τραπέζι. Το ποσό πάντως, ελέγχεται μέχρι να ταξιδέψει ο παίκτης που βρίσκεται κυριολεκτικά με τα εισιτήρια στα χέρια. Η πλευρά του παίκτη επίσης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σήμερα το πρωί, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, για να ληφθεί οριστική απόφαση. Σε περίπτωση μετακίνησης, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι του αξιώνει ένα σημαντικό ποσό!

Πάμε στον Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ βλέπει ότι δεν παίζει αρκετά και μπροστά του βλέπει την προοπτική της La Liga μέσω της Εσπανιόλ. Φυσικά είναι βολεμένος στη χώρα μας με ένα σημαντικό συμβόλαιο, αλλά η Ιβηρική είναι πρόκληση και η πλευρά του «Μάκε» βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και περιμένει και γραπτώς το ενδιαφέρον! Είναι θετικός υπό προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αρνητικός στην οψιόν του 1 εκ. Δεν συζητά μετακίνηση όμως με χαμηλό ενοίκιο σε καμία περίπτωση. Όλα είναι ανοικτά.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον Αιτόρ, με μια βασική διαφορά… Ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ισπανία για την περίπτωση του αλλά ο ίδιος δεν καίγεται να μετακινηθεί σε αυτή τη φάση εκτός Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλίσει σε διάρκεια θέση βασικού.

Παρά ταύτα κανείς δεν μπορεί μπορεί να αποκλείσει μετακίνηση από την ώρα που ήδη έχει αποκτήσει ένα εξτρέμ η ομάδα και παλεύει και την περίπτωση δεύτερου με τον Μεντόσα να πι΄’εζει ασφυκτικά την Αμιάν για να φύγει.

Πηγή: trifilara.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση