ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έθεσε θέμα Super League TV στη Λίγκα ο Αλαφούζος

Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση από τα μέλη του συνεταιρισμού

Το ζήτημα της δημιουργίας τηλεοπτικού καναλιού της Super League επανάφερε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του συνεταιρισμού, ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών συμβολαίων αρκετών ομάδων το καλοκαίρι, έριξε στο τραπέζι και πάλι το συγκεκριμένο πλάνο για τη δημιουργία της Super League TV.

Ωστόσο, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση από τα μέλη του συνεταιρισμού που είπαν ότι το ζήτημα θα επανεξεταστεί στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα ηλεκτρονικής κλήρωσης, κλειδαρίθμων και λοιπών ζητημάτων αναφορικά με τα Play Off και τα Play Out Πρωταθλήματος Super League Interwetten τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιαμόρφωση του πλαισίου που αφορά στον έλεγχο και την παρακολούθηση των αγωνιστικών χώρων, με βασική προτεραιότητα να γίνει κεντρικά η αξιολόγηση με τεχνικούς ελέγχους, όλων των χλοοταπήτων, αλλά και της υποδομής τους.
Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την άμεση υλοποίηση ενός μηχανισμού κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων και της ενίσχυσης του κανονιστικού πλαισίου που αφορά στην καταλληλότητα των αγωνιστικών χώρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση