ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται... τελικός για Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη μιλήσει με κάποιους παίκτες για την απαράδεκτη εικόνα στην αναμέτρηση του Σαββάτου

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο πήγε ο Παναθηναϊκός στην περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, ωστόσο μετά την ήττα από τον ΟΦΗ δίνεται τουλάχιστον μία ευκαιρία να πέσουν οι τόνοι, να καθαρίσει το μυαλό και ο Γιώργος Δώνης να δουλέψει πάνω στα πολλά λάθη που έχει δει στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει στο σημερινό της ρεπορτάζ «Η Πράσινη», ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη μιλήσει με κάποιους παίκτες για την απαράδεκτη εικόνα στην αναμέτρηση του Σαββάτου και θα τα πει με όλους και αναλυτικά με την επιστροφή και των διεθνών την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατόπιν τούτου, το παιχνίδι με τον Άρη έχει πάρει έναν χαρακτήρα πρόωρου τελικού, γεγονός που όλοι έχουν αντιληφθεί, όμως αν δεν φανεί κάποια αλλαγή στην αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης», τότε θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, χωρίς να είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να ξέρει κανείς τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό επίπεδο, δύο είναι οι υποψήφιοι στο μυαλό του Γιώργου Δώνη να αντικαταστήσουν τον Δημήτρη Κουρμπέλη, με τους Ζοάο Νούνιες και Χρήστο Δώνη να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X