ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελπίζει ακόμη για Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» δεν χάνουν την πίστη τους για άρση της ποινής απαγόρευσης συμμετοχής στην Ευρώπη.

Την ώρα που η πανδημία έχει οδηγήσει σε επ’ αόριστον αναστολή την ποδοσφαιρική δράση, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για επιστροφή στην Ευρώπη μέσω της άρσης της ποινής του. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των «πράσινων», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ελπίδες.

Σε πρώτη φάση, ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην εξασφάλιση άδειας από την ΕΠΟ για τις εγχώριες διοργανώσεις. Η διαδικασία έχει πάει πίσω λόγω κορωνοϊού, αλλά στο «τριφύλλι» είναι έτοιμοι να καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο, που θα εγκριθεί και θα ανοίξει το δρόμο και για την συμμετοχή του στην Ευρώπη.

Ασφαλώς το δεύτερο σκέλος αφορά στην UEFA και το αν θα πάρει πίσω την ποινή του Παναθηναϊκού. Στο κομμάτι αυτό, δεν αποκλείεται οι σοβαρές επιπτώσεις από την πανδημία για αρκετά κλαμπ ανά την Ευρώπη να ωθήσουν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να δει με διαφορετικό μάτι το ενδεχόμενο άρσης της τιμωρίας.

Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού για να παίξει τη νέα σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης. Όμως δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση