ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δώνης: «Έχουμε συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους»

Ο Γιώργος Δώνης προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία.

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία και ο Γιώργος Δώνης δίχως να μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα προανήγγειλε εξελίξεις στα μεταγραφικά. 

«Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τις μεταγραφές το προσεχές διάστημα», τόνισε, ενώ ερωτηθείς για τις υποθέσεις των Σένκεφελντ και Νούνιες απάντησε: «Πάντα υπάρχει μία ονοματολογία στον Τύπο. Εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Κάποια ονόματα είναι εντός πραγματικότητας, κάποια άλλα όχι. Το θέμα είναι πως έχει γίνει μία αξιολόγηση, έχουμε συγκεκριμένους στόχους και προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε». 

Σχετικά με τη δουλειά που έχει γίνει ως τώρα στην ομάδα και το πρόγραμμα προετοιμασίας είπε: «Είναι σημαντικό για εμάς ότι τα παιδιά ήταν ευσυνείδητοι επαγγελματίες κατά τη διάρκεια των διακοπών. Φάνηκε κι απ' τα εργομετρικά, αλλά κι απ' τις προπονήσεις του 10ήμέρου της Αθήνας, ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την περσινή περίοδο κι ότι ο βαθμός ετοιμότητας είναι πολύ υψηλός. Υπάρχουν αρκετά παιδιά από την Ακαδημία, τα οποία σε θέμα ετοιμότητας, αλλά και στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Περιμένουμε και τις μεταγραφές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα ώστε να δημιουργηθεί ένα δεμένο και δυνατό γκρουπ». 

Σχετικά με τον μεγάλο αριθμό παικτών των ακαδημιών που συμμετέχουν στην προετοιμασία είπε: «Φέτος είναι πιο δύσκολο να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα παιδιά της ακαδημίας γιατί είναι πιο μικρά. Είναι γεννημένα μετά το 2000, αλλά είναι πολύ ταλαντούχα. Ωστόσο, η εμπειρία της προετοιμασίας και η προπόνηση με την πρώτη ομάδα θα τους εξελίξει πιο γρήγορα και θα δούμε ποια παιδιά είναι πιο έτοιμα για να πάρουν κάποιες ευκαιρίες». 

Όσο για το τι περιμένει να δει στο πρώτο φιλικό με τη Φέγενορντ την Τετάρτη; «Θα δούμε πόσο έχουν αφομοιώσει οι παίκτες κάποια πράγματα στον τομέα της τακτικής. Προφανώς δεν θα έχουμε τη διάρκεια που θα θέλουμε και είναι φυσιολογικό γιατί θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που περιμένω να δω από το κομμάτι της προπόνησης». 

Τέλος, για το φιλικό αναμνήσεων που θα γίνει με τον Άγιαξ, είπε: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα είναι σίγουρα ωραίο που θα ξαναδούμε εκείνο το γήπεδο από κοντά. Μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Νομίζω, όπως έχετε δει και από πέρυσι, προτιμάμε καλά και δυνατά φιλικά παιχνίδια για να μας κάνουν πιο δυνατούς ως ομάδα, αλλά κι οι παίκτες να αποκτήσουν άλλες παραστάσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η τιμωρία της UEFA και να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Πηγή: sport-fm

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση