ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασχολήθηκαν με Κατελάρη αλλά δεν...

Είχε γίνει πρόταση στην Ομόνοια για να τον αποκτήσει χωρίς χρήματα

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ελλαδική ιστοσελίδα leoforos.gr η οποία ασχολείται με θέματα του Παναθηναϊκού, δημοσίευσε κείμενο στο οποίο γίνεται αναφορά για το ενδιαφέρον που υπήρχε το περασμένο καλοκαίρι για τον Φάνο Κατελάρη.

Αναλυτικά πιο κάτω το κείμενο του Γιώργου Σακελλαρίου:

«Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με τους Κατελάρη, Τουρέ, οι οποίοι έκαναν κάκιστη σεζόν.

Στο «τριφύλλι» έγινε στη διάρκεια της σεζόν πολλή συζήτηση για τα χαφ. Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, αν και ψάχτηκε, αρχικά δεν πήρε παίκτη στο κέντρο.

Ήρθε η ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, η πίεση αυξήθηκε και στα χασομέρια (Σεπτέμβριο, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τους ελεύθερους) ο πρώην τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας έφερε τον Φάουστο Τιένθα. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος δεν κέρδισε ποτέ τον Γιώργο Δώνη κι έτσι τον Γενάρη αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού ο Ανουάρ.

Το καλοκαίρι, πάντως, ο Νταμπίζας ασχολήθηκε με δύο υποθέσεις και τις οποίες δεν προχώρησε. Ο ένας ήταν ο Κύπριος (είχε παράλληλα και καταγωγή από το Κονγκό) Φάνος Κατελάρης, καθαρό εξάρι. Έγινε πρόταση στην Ομόνοια ν’ αποκτηθεί χωρίς χρήματα, ο κυπριακός σύλλογος φυσικά δεν την έκανε αποδεκτή και ο 24χρονος πλέον Κατελάρης ανανέωσε με την ομάδα του.

Ο άλλος χαφ που εξετάστηκε σοβαρά ήταν ο Ιμπραχίμ Μπλατί Τουρέ. Ένας ποδοσφαιριστής που έπαιζε στις θέσεις «6» και «8» και τον γνώριζε ο Νταμπίζας από την Ομόνοια, όπου τον είχε ποδοσφαιριστή, όταν βρισκόταν στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ενώ είχε εικόνα γι’ αυτόν και ο Δώνης, που ξέρει το πρωτάθλημα στο νησί. Ούτε ο 26χρονος μέσος από τη Μπουρκίνα Φάσο αποκτήθηκε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X