ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Εμβιλά!

Μένει ελεύθερος και υπογράφει ο Γάλλος μέσος

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του Γιαν Εμβιλά με τον ίδιο τον Γάλλο να λύνει την συνεργασία του με την Σεντ Ετιέν.

Πολύ κοντά σε μία μεγάλη μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Οπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Γιαν Εμβιλά. Τον 30χρονο αμυντικό χαφ της Σεντ Ετιέν κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του στην Γαλλία, ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Και όπως όλα δείχνουν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής θα παίξει μεγάλο ρόλο ο ίδιος ο Εμβιλά. Ο 30χρονος Γάλλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν έως το καλοκαίρι του 2022. Ομως είχε αρχίσει τις συζητήσεις με τον σύλλογο ώστε να μείνει ελεύθερος και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να το καταφέρει!

Ο Εμβιλά δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Κλοντ Πιέλ, έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και ταυτόχρονα υπάρχει ρήτρα σε αυτό που εάν έφερνε πρόταση από άλλη ομάδα θα έπαιρνε κι αυτός ποσοστό από τα χρήματα. Εχοντας ως δεδομένα όλα αυτά αλλά και την επιθυμία του παίκτη να φύγει για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, οι τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία θέλουν τις δύο πλευρές να βρίσκουν τελικά λύση και να γίνεται δεκτή η επιθυμία του Εμβιλά.

Θα κλείσει και στον Ολυμπιακό; Οπως όλα δείχνουν, ναι. Δίχως όμως να έχει συμφωνήσει ο Ολυμπιακός με τον παίκτη. Οχι ακόμα τουλάχιστον. Οι απαιτήσεις του Γάλλου είναι αρκετά μεγάλες (κοντά στα 2.000.000 ευρώ ετησίως) και υπάρχουν ακόμα συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είναι μέρα Εμβιλά πάντως η σημερινή (Παρασκευή 4/9) και δεν αποκλείεται να υπάρχουν οριστικές (θετικές) εξελίξεις για την μεταγραφή.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση