Βρέθηκε η φόρμουλα για την αποχώρηση του Γκάμπριελ Στρεφέτσα από τον Ολυμπιακό!
Ο 29χρονος εξτρέμ βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Μεντιλίμπαρ και δεν υπολογίζονταν ενόψει της νέας σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν τελικά σε συμφωνία για την πώλησή του.
Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, οι Πειραιώτες απάντησαν θετικά σε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ που είχαν στα χέρια τους από την Παλέρμο, η οποία φαίνεται ότι θα είναι η επόμενη ομάδα του Στρεφέτσα.
Έτσι, ο Βραζιλιανοιταλός θα συνεχίζει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, μην έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό. Φόρεσε τα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι του 2025, όταν αποκτήθηκε από την Κόμο, όμως συνολικά «μέτρησε» μόλις 21 εμφανίσεις με 5 ασίστ και 1 γκολ, περνώντας το δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Πάρμα.
Gabriel Strefezza al Palermo.
— Matteo Moretto (@MatteMoretto) August 4, 2026
Operazione chiusa sui 4 milioni di euro, stipendio intorno al milione e mezzo, a salire in caso di promozione in A.
Il calciatore arriverà stasera in Italia.
Πηγή: sport-fm.gr






























