ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρίο Άβε: «Το 80% των μετοχών και 20.5 εκατ. ευρώ από τον Μαρινάκη»

Επίσημη ενημέρωσή από τον πορτογαλικό σύλλογο

Δεν ήταν μόνο οι δηλώσεις της προέδρου της Ρίο Άβε, Αλεξαντρίνα Κρούζ. Η ομάδα μερίμνησε ώστε τη Δευτέρα να βγάλει μία πλήρης και επίσημη ενημέρωση για το τι ισχύει για την επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από τα 600 μέλη της Συνέλευσης ήταν παρόντα τα 596. Τα 555 ψήφισαν υπέρ της επένδυσης Μαρινάκη, τα 21 κατά ενώ υπήρχαν και 20 απόντες. Στο επίσημο δελτίο Τύπου της Ρίο Άβε γίνεται λόγος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις επενδύσεις του στο ποδόσφαιρο, την εμπειρία του, τους πολλούς τίτλους που έχει πάρει σε συλλογικό επίπεδο αλλά και τις επιχειρήσεις του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει το 80% της Ρίο Άβε. Εγγυήθηκε την οικονομική σταθερότητα του club άμεσα αλλά και τη ρύθμιση των χρεών του και ότι άλλο χρειαστεί, όπως και και τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη. Η Ρίο Άβε επιβεβαιώνει επισήμως ότι θα δοθούν 20.5 εκατ. ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη έως τον Ιούνιο του 2024 και με τη δέσμευση να μεγαλώσει για τα καλά τη Ρίο Άβε ως ποδοσφαιρικό μέγεθος.

Σε αυτό το πλαίσιο θα δοθούν χρήματα για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου της Ρίο Άβε και την εξέλιξη / ανάπτυξη των Ακαδημιών της.

Πηγή: gazzeta.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση