Σε μια κίνηση που αναμένεται να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή θα προχωρήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Νίκου Λώλη, ο οποίος ανήκει στους «ερυθρόλευκους» από το 2023 αλλά έχει αγωνιστεί στην Κ17 και την Κ19 του ΠΑΣ.
Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για να κλειδώσει η συμφωνία για τον δανεισμό έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Θυμίζουμε ότι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αντιμετωπίζει περιορισμό των μεταγραφών και έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε απόκτηση ξένων παικτών ηλικίας κάτω των 23 ετών και Ελλήνων κάτω των 25 ετών.
Ο Λώλης φέτος δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό Β' αφού με μετράει έξι συμμετοχές με μόλις 33 συνολικά λεπτά συμμετοχής και η επιθυμία του ήταν να πάει σε μια ομάδα όπου θα αγωνίζεται.
Πηγή: sport-fm.gr






























