ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: «Επικίνδυνοι και στημένοι σε ΕΠΟ, ΚΕΔ»

Οι «ερυθρόλευκοι» σχολιάζουν τον ορισμό του Γιόβιτς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγο για… συμμορίες

Φουλ επίθεση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος με επίσημη θέση του σχολιάζει τον ορισμό του Κροάτη διαιτητή, Φραν Γιόβιτς, στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονται σε «συμμορία» που βάζει «για μια ακόμα φορά βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος», ενώ ζητάει την παρέμβαση των FIFA/UEFA και Πολιτείας.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως αν δεν υπάρξουν άμεσα παρεμβάσεις, τότε «η ευθύνη για ό,τι συμβεί θα είναι και δική τους και όχι μόνο των επικίνδυνων στημένων της ΕΠΟ και της ΚΕΔ».

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού:

«Μπαλτάκος, Μπένετ, Μάνταλος και η λοιπή συμμορία βάζουν για μια ακόμα φορά βόμβα στα θεμέλια του Πρωταθλήματος.

Αγνοώντας το πραγματικό ποδόσφαιρο, τις ομάδες και όσα ζήτησαν, όρισαν διαιτητή που δεν είναι ελίτ και έρχεται από πολύ κατώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Η συμφωνία και η απαίτηση των ομάδων ήταν ξεκάθαρη: Ελίτ διαιτητές στα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας μόνον αν είναι από τα δέκα μεγαλύτερα πρωταθλήματα!

Με όλα όσα προηγήθηκαν και παρά τις «διαβεβαιώσεις» Μπένετ ότι για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές υπάρχουν ελίτ που έχουν συμφωνήσει να έρθουν, ορίζουν έναν τέτοιο διαιτητή στο μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι και στον πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα. Δεν μπόρεσαν (γιατί δεν ήθελαν) να βρουν ούτε διαιτητή από τα δέκα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια. Καλούμε τις υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και την Πολιτεία να παρέμβουν σε αυτά τα αίσχη και να οριστεί διαιτητής ελίτ ή σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για ό,τι συμβεί θα είναι και δική τους και όχι μόνο των επικίνδυνων στημένων της ΕΠΟ και της ΚΕΔ».

 

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση