Ο Ολυμπιακός πήρε τον νούμερο έναν στόχο του για να συμπληρώσει ιδανικά την τετράδα στο κέντρο της άμυνας του. Έφτασε σε απόλυτη συμφωνία με τη Σάντεφιορντ και προχωρά για τα τυπικά πλέον για να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς.
Ο Γιώργος Τσανάκας αποκάλυψε χθες στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδος πως ο Σουηδός στόπερ θα βρεθεί στην Ολλανδία σήμερα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους ερυθρόλευκους, ενώ το συνολικό ποσό της μεταγραφής θα φτάσει τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Με τον Μεντιλίμπαρ να έχει από νωρίς όλους τους στόπερ του διαθέσιμους, ώστε να δουλέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προετοιμασία.
Όπως για παράδειγμα του χαφ, όπου για τον Νοά Καντιού ο Ολυμπιακός έχει επανέλθει, ενώ δεδομένα εξετάσει την ενίσχυση στην επίθεση και στο αριστερό άκρο της αμυντικής του γραμμής.
Πηγή: sport-fm.gr






























