ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: «Βόμβες» Καραπαπά για VAR και... σουβλάκια

Έριξε «καρφιά» για διαιτησία και παράγκα

Στην απολογία του ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί διαιτησίας και VAR στο παιχνίδι ΑΕΛ - Ολυμπιακός, ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε πως όλο το σύστημα λειτουργεί λανθασμένα, αποκαλύπτοντας ότι εκπρόσωποι της διαιτησίας πήγαν επίδειξη του VAR στην ομάδα του Ολυμπιακού με χαλασμένο laptop.

Αναλυτικά όσα υποστήριξη στην απολογία του:

«Πέντε μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ήρθαν δύο άνθρωποι στον Ρέντη με χαλασμένο υπολογιστή ενώ δεν ήξεραν ούτε αγγλικά και η ομάδα έχει 22 παίκτες. Αυτοί ήρθαν να μας μιλήσουν για το VAR. Περιμέναμε να έρθει άλλο λάπτοπ από την ΕΠΟ ενώ φεύγοντας δεν άφησαν ούτε ένα φυλλάδιο. Και στην Super League ψάχναμε να βρούμε τι φταίει με το VAR.Στην αρχή μας είπαν ότι θα είναι συνδεδεμένο με κεντρικό κτήριο. Αλλά ήταν σε βαν, σαν αυτά που τρώνε παγωτά. Στη Λάρισα, ήταν ένα βαν με τέντα σαν παράγκα και με καλώδια. Είχαν βάλει μια επιγραφή «προσοχή VAR». Κρίμα που δεν το έβγαλα το βαν φωτογραφία να το έχω.

Επιβάλλαν στον διαιτητή ένα στρες που δεν υπάρχει. Ο διαιτητής τρέμει. Ξέρω ότι μπορούσαν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με την λέξη παράγκα και για αυτό την επανάφερα στον αέρα. Είναι λάθος όλο το σύστημα VAR όταν στο γήπεδο υπάρχει κόσμος που πιέζει τον διαιτητή. Είδα τον διαιτητή να περιμένει τέσσερα λεπτά για να πάρει απόφαση. Παράγκα εννοούσα την αδικία και αυτό στειλείτευσα. Αν ήθελα να αναφερθώ στον διαιτητή θα έλεγα ονόματα. Το πρόβλημα με το VAR είναι διπλό. Έχει γελοιοποιηθεί από την αρχή με τα σουβλάκια. Και οι ίδιοι οι διαιτητές παραδέχονται όταν νιώθουν στρες και μας λένε παρακαλώ βοηθήστε μας.

Όλο το σύστημα μας αδίκησε. Ακόμα και το τηλεοπτικό, που έψαχναν να βρουν όλα τα βίντεο. Στην Ελλάδα το VAR στοίχισε 10 εκ. και στην Ισπανία για το ίδιο σύστημα πλήρωσαν 2 εκ. ευρώ. Σαν Ολυμπιακός έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε το VAR και στην Ευρώπη όπου έχει ρομποτική κατασκευή.

Στην Ελλάδα είναι ένα κουβούκλιο. Εγώ είπα την λέξη παράγκα. Άλλοι είπαν τη λέξη «mafia». Ο Χατζησαβάογλου είπε στην συνέχεια πως «όταν λέμε παράγκα σκεφτόμαστε ονόματα».

sportdog.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X