ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπαλτάκος: «Τι είναι ο Μαρινάκης;»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Στη «Δίκη στο OPEN» μίλησε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παράλληλα, διέψευσε ότι είχε πει πως θα ήταν τιμή του επί προεδρίας του να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Ερώτηση: Λένε ότι αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις με τον Μαρινάκη:

Μπαλτάκος: (γέλια) Ο Μαρινάκης έκανε επιστολή πριν από 3-4-5 που έλεγε να παραιτηθώ. Τι αποκαταστάθηκε, εκτός αν πιστεύετε ότι η επιστολή ήταν μαϊμού, για ξεκάρφωμα γιατί το λένε και αυτό μερικοί. Δεν του είπα στο συμβούλιο ότι δεν έπρεπε να προτείνω τον Φιλιππούση. Μου είπε ο Μαρινάκης «στα είχα πει», γενικότερα, όχι για τον Φιλιππούση, και του είπα δημόσια, στην Εκτελεστική Επιτροπή ότι μερικά από αυτά ήταν σωστά.

Είχα πει ότι όταν μιλάει άσχημα από το ένα αυτί μου μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Εγώ υπηρετώ έναν θεσμό, όταν μιλάει άσχημα δεν απαντάω. Όταν λέει κάτι για το οποίο είναι σωστό… Ο Μαρινάκης τι είναι καταρχήν; Είναι ένα άτομο που τον λένε Μαρινάκη; Δεν είναι πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ; Δεν είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα στο πρωτάθλημα;
Εγώ αυτό που έκανα ήταν ότι πήγα την ειδοποίηση για την Εκτελεστική Επιτροπή πιο πίσω ούτως ώστε να μπορούν οι ομάδες να θέτουν θέματα για την ημερήσια διάταξη, αυτό όποιος το βλέπει δεν κοιτάει ότι προβλέπεται στο καταστατικό αλλά σου λέει ότι τα βρήκα με τον Μαρινάκη. Αν τα βρήκα με τον Μαρινάκη, ρωτήστε τον Μαρινάκη… Τότε γιατί στέλνει επιστολές; Τα βρήκα με τον Μαρινάκη, ή τον Αγραφιώτη, ή τον Ολυμπιακό θεσμικά, στα πλαίσια του καταστατικού, ούτε έχω μιλήσει ποτέ με τον Μαρινάκη.

Ερώτηση: Τα χαλάσατε με τον Μελισσανίδη;

Απάντηση: Όχι δεν τα χάλασα με τον Μελισσανίδη, αν ο Μελισσανίδης τα χάλασε με μένα, ρωτήστε εκείνον. Εγώ εκείνο το οποίο νιώθω είναι ότι πρέπει να ρωτήσετε τον Μελισσανίδη. Οι σχέσεις μου μαζί του είναι ελαφρά διαφορετικές από τότε που εκλέχτηκα στην ΕΠΟ, διότι όταν αρχίζει ένα πρωτάθλημα αρχίζουν και οι προστριβές, τα θέματα ης διαιτησίας, διότι δυστυχώς οι Έλληνες παράγοντες γενικά αν τους πεις ότι «η Εθνική ομάδα βγαίνει από τον Άγιο Κοσμά σε λίγο, θα μπουν οι μπουλντόζες, πρέπει κάπου να πάμε» θα σου πει «έχεις απόλυτο δίκιο ποιος με παίζει την Κυριακή;». Αυτή είναι η νοοτροπία, όλοι ασχολούνται με το ποιος τους παίζει την Κυριακή. Όποιος και να παίζει δεν μπορώ να κάνω τίποτα, αυτοί νομίζουν ότι μπορώ. Έχουν την απόλυτη πεποίθηση ότι μπορώ, έτσι νομίζουν ότι επηρεάζω τη διαιτησία, τι να κάνω σε αυτό, είναι μια παθογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση