ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μίτσελ: «Είναι μια βαριά ήττα»

Οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή

Στην κάκιστη εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στις πιθανότητες που έχει πλέον η ομάδα του να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου αναφέρθηκε ο Μίτσελ μετά την ήττα 3-0 από την ΑΕΚ στην «Οpap Arena».

Ο 59χρονος τεχνικός χαρακτήρισε ως βαρύ το αποτέλεσμα για την ομάδα του ενώ, υπογράμμισε πως τέτοια λάθη δεν περνούν ανεκμετάλλευτα από μια ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή:

«Έχουμε κάνει καταστροφικό πρώτο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε αισθητά στο δεύτερο, κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά το τρίτο γκολ μας διέλυσε τα πλάνα για το δεύτερο ματς».

Για το αν ένα γκολ θα είχε αλλάξει τη μοίρα του Ολυμπιακού:
«Έτσι όπως πήγαινε το ματς θα μπορούσαν να συμβούν όλα. Όταν παίζεις κοντρα σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ και κάνεις τέτοια λάθη είναι σίγουρο πως θα τα πληρώσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησαν οι αλλαγές μας να κινηθούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πιέσουμε αλλά και να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες . Ωστόσο είναι σίγουρα ένα βαρύ αποτέλεσμα για εμάς»

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε ξανά ένα κακό πρώτο ημίχρονο όπως και με τον ΠΑΟΚ:
«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αν υπήρχε μια εξήγηση θα υπήρχε και λύση. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Θα πρέπει σε τέτοια παιχνίδια να μπαίνουμε με διαφορετική φιλοσοφία. Δεν πάμε καλά αν πρέπει να εξηγήσουμε στους παίκτες να είναι ήρεμοι και να μην κάνουν τέτοια λάθη»

Για τις πιθανότητες που δίνει στον Ολυμπιακό να προκριθεί μετά το 3-0:

«Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω μπορούμε την πρόκριση, αν παίξουμε όπως στο πρώτο σίγουρα όχι»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση