ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαρινάκης για Κ19: «Καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την επικράτηση της Κ19 του Ολυμπιακού επί της αντίστοιχης της Μίλαν στον τελικό του Youth League.

Ως την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Κ19 του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μίλησε μετά τη σπουδαία επικράτηση των «χρυσών» πιτσιράδων του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου στον τελικό του Youth League και αφενός στάθηκε στη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου σ' όλους τους Έλληνες.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το όνειρό μας ήταν ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και σήμερα είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική ομάδα το καταφέρνει σε συλλογικό επίπεδο. Βλέπετε τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία. Όπως είχα πει στα παιδιά μετά την Ίντερ, είχα πει ότι μπορούμε να πάμε μπροστά. Όπως είδατε και στα ημιτελικά και σήμερα στον τελικό, ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Γίνεται πολύ μεγάλη δουλειά στις ακαδημίες, έχουμε μεγάλα ταλέντα και ελπίζουμε με τα χρόνια να γράψουν τη δική τους σελίδα», ανέφερε αρχικά ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Για το εάν το οραματιζόταν, σημείωσε: «Σας θυμίζω και τον Ρέτσο. Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή για Έλληνα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες μας και βλέπετε πώς μεγάλωσε».

Για το πόσα παιδιά βλέπει στην πρώτη ομάδα: «Σίγουρα βλέπουμε 3-4 παιδιά άμεσα. Αλλά, ξέρετε, στην Ευρώπη ένα παιδί 19 χρονών, δεν είναι πια νέος. Διαπρέπει. Εμείς το βλέπουμε και στην Premier League. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά να γράψουν ιστορία».

Για το εάν γίνει το αντίστοιχο από την πρώτη ομάδα: «Το πιστεύουμε. Έχουμε αποδείξει, και σήμερα, ότι μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή η μεγάλη νίκη και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για την Ελλάδα και την αφιερώνουμε σ' όλους τους Έλληνες».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση