ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άλλοι έχουν την ΕΠΟ, αλλά ο Ολυμπιακός γίνεται καταλύτης των εξελίξεων

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει μέσα από το sport-fm.gr τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ρόλο του Ολυμπιακού

· Μπορεί άλλοι να έχουν την ΕΠΟ, αλλά όποιος υποτιμάει τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη κάνει μεγάλο λάθος.

· Η ΕΠΟ «κάνει κουμάντο», όμως όπως είδαμε εσχάτως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ο καταλύτης των εξελίξεων σε μία συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής μέσα από την οποία δεν ήταν και πολύ μακριά να αποκεφαλίζονταν ουσιαστικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας (Μπαλτάκος), με τον τελευταίο προς τιμήν του να αρνείται να πει «ναι σε όλα» όσα του ζητάνε οι γνωστοί-άγνωστοι.

· Και μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι και πρόεδρος της Super League. Αρκετοί μπορεί να υποβαθμίζουν το ρόλο του συνεταιρισμού των ΠΑΕ, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι κι αυτό έχει φανεί σε αρκετές περιπτώσεις.

· Μπορεί κάποιοι να πήραν την ΕΠΟ, έτσι όπως την πήραν, και πιθανότατα θα χρειαστεί να λογοδοτήσουν γι΄ αυτό ενώπιον της δικαιοσύνης, όπως προανήγγειλε ο Κούγιας, αποκαλύπτοντας εντολή από τον Μαρινάκη για σχετική μηνυτήρια αναφορά, όμως ο Ολυμπιακός δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Και μπορεί να πληρώσει κάποιους με το ίδιο νόμισμα.
Άλλοι έχουν ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός γίνεται καταλύτης εξελίξεων.

Άλλοι έχουν ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός γίνεται καταλύτης εξελίξεων

· Ο πρωταθλητής Ελλάδας υπερασπίζεται τα συμφέροντα του, υπερασπιζόμενος τη νομιμότητα και την ισονομία-κι έτσι βγαίνει από πάνω, αφού θέλει το ποδόσφαιρο να πηγαίνει μπροστά. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καταδεικνύει με πράξεις (βλέπε και τη χορηγία που έκλεισε για όλες τις ΠΑΕ) ότι είναι σε μία τέτοια κατεύθυνση.
Ο Μαρινάκης δεν ζητάει «περίεργα» πράγματα κι αν ο Σαββίδης αντιληφθεί την ιστορική ευκαιρία για δουλειά προς ένα πραγματικά καλύτερο ποδόσφαιρο, κι όχι της δήθεν εξυγίανσης, τότε μπορεί να έχουμε ελπίδα να αλλάξουν πράγματα, καθώς κι ο Γ. Αλαφούζος δηλώνει σταθερά υπέρμαχος της νομιμότητας.

· Στον Ολυμπιακό εργάζονται σε καθημερινή βάση προκειμένου να αμυνθούν απέναντι στη λαίλαπα της παρανομίας που κυριαρχεί με ακόμη χειρότερο τρόπο από το περασμένο καλοκαίρι. Ο εκ των αντιπροέδρων του συλλόγου Κ. Καραπαπάς έχει ενεργό και ουσιώδη ρόλο στην «επιθετική άμυνα» που παίζει πλέον ο σύλλογος.

· Κάποιοι που ξέρουν λένε ότι ο Μαρινάκης τον εμπιστεύεται τόσα χρόνια γιατί κάνει πολλά που φαίνονται και πολλά που δεν φαίνονται…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση