ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σφήνα ΑΠΟΕΛ, ανανεώνει στον Άρη ο Γκάμα»

Μένει Θεσσαλονίκη ο Πορτογάλος...

Με ρεπορτάζ του το sport-fm.gr αναφέρεται στην περίπτωση Μπρούνο Γκάμα που φαίνεται να απασχόλησε το ΑΠΟΕΛ αλλά και πιο πριν τον Απόλλωνα. Το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο Γκάμα θα βάλει την υπογραφή του για ανανέωση του συμβολαίου του και πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ προς τον ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι πως το όνομα του Γκάμα όντως βρέθηκε στη λίστα του Ουζουνίδη σε κάποια φάση, αλλά για την ώρα επίσημη πρόταση δεν επιβεβαιώνεται. 

Αναλυτικά:

«Ένα μεγάλο στοίχημα φαίνεται να κερδίζει ο Άρης... Την παραμονή του Μπρούνο Γκάμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη οι κίτρινοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές ημέρες.

Ο Άρης κλήθηκε να ξεπεράσει τη σφήνα του ΑΠΟΕΛ ο οποίος κατέθεσε προσφορά στον παίκτη. Αυτή των κίτρινων όμως κρίθηκε ως περισσότερο συμφέρουσα για τον Πορτογάλο ο οποίος τελικά φαίνεται να παίρνει την απόφαση να υπογράψει και πάλι στον Άρη.

Ο 33χρονος άσος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να τακτοποιηθούν λεπτομέρειες και να υπογράψει κάτι που εάν συμβεί θα ικανοποιήσει τον Ένινγκ ο οποίος ήθελε πάρα πολύ την παραμονή του στην ομάδα θεωρώντας τον απαραίτητο για τα πλάνα του στη νέα σεζόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση