ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι κινήσεις του Άρη μετά την «καμπάνα»

Αισιοδοξία επικρατεί στο «κίτρινο» στρατόπεδο πως η FIFA θα άρει την απαγόρευση μεταγραφών

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση πως η FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στον Άρη, εξαιτίας οφειλών στους Σιστόν, Πορτίγιο, Ούμπιδες και τον μάνατζέρ του που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

Εκείνο που ισχυρίζονται οι Θεσσαλονικείς είναι πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού πρόκειται για χρέη που οφείλονται από άλλη ΠΑΕ και η σημερινή διοίκηση δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης από την πρώτη στιγμή έχει αναθέσει την υπόθεση σε εξειδικευμένους σε τέτοια ζητήματα νομικούς, ενώ ο παράλληλα έχει έρθει σε επαφή και με τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Η ΕΠΟ, άλλωστε, παίζει το ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ του Άρη και της FIFA, ώστε να ενημερωθεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία για τα δεδομένα της υπόθεσης.

Όπως είναι φυσικό, με το συγκεκριμένο ζήτημα ασχολείται και ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος έχει μιλήσει ήδη με ανθρώπους του σε FIFA και UEFA, ώστε να εξηγήσει την κατάσταση και το κλίμα που εισπράττεται είναι πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Βέβαια, όσο καθυστερεί η υπόθεση καθυστερούν και οι μεταγραφές για τους «κίτρινους», που χρειάζονται δεδομένα ενίσχυση σε ορισμένες θέσεις.

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X