ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκδικάζεται τη Δευτέρα η υπόθεση «ban» της ΠΑΕ Άρης

Στην πειθαρχική επιτροπή της FIFA

24sports team

info@24sports.com.cy

Τη Δευτέρα θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA το μεταγραφικό ban που έχει επιβληθεί στην ΠΑΕ Άρης, με τους «κιτρινόμαυρους»να επιχειρούν να αποδείξουν πως δεν υπάρχει σύνδεση με την προηγούμενη εταιρεία. Στο πλευρό του Άρη συντάσσεται και η ΕΠΟ.

Από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA πρόκειται να περάσει αύριο η ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση του μεταγραφικού BAN που έχει επιβληθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την υπόθεση για την ομάδα του Άρη χειρίζονται οι νομικοί Κώστας Ζέμπερης και Παναγιώτης Μπιλίρης, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να αποδείξουν πως δεν υπάρχει καμία σχέση με την προηγούμενη ΠΑΕ και το ΑΦΜ της. Σύμμαχος του Άρη στην συγκεκριμένη... μάχη είναι η ΕΠΟ που επίσης έχει κληθεί για την έκδοση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι.

Επιπλέον ο Θόδωρος Καρυπίδης το τελευταίο διάστημα έχει κάνει διάφορες επαφές με κυβερνητικά στελέχη και περιμένει την ανάλογη συμπαράσταση ενόψει και της συνάντησης της κυβέρνησης με UEFA και FIFA.

Δεν μπορεί υπολογιστεί με ακρίβεια το πότε θα βγει η απόφαση τη FIFA η οποία δεν αποκλείεται να εκδοθεί και μέσα στον Μάρτιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X