ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Κλείδωσε Ντρκούσιτς ο ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή (14/08) πετάει για Θεσσαλονίκη

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ, με τον Βάνια Ντρκούσιτς να προβάρει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ζενίτ ήταν μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ στο περασμένο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο η μεταγραφή του τότε κόλλησε τελευταία στιγμή. Πλέον η ιστορία είναι διαφορετική και ο Σλοβένος κεντρικός αμυντικό είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τη Ζενίτ, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, και θα τον αποκτήσει με μονοετή δανεισμό.

Ο Βάνια Ντρκούσιτς αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή το πρωί (14/08, 08:45) για να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Με τη προσθήκη του 26χρονου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκτός από τον Ντρκούσιτς, θα έχει ως κεντρικούς αμυντικούς και τους Μιχαηλίδη, Χατζηδιάκο και Ελουστόντο.

Την περσινή σεζόν ο Ντρκούσιτς κατέγραψε συνολικά 33 εμφανίσεις, ενώ ήδη φέτος έχει αγωνιστεί τρεις φορές.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση