ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν πέρασε το δικό του

Ο Τάμαρι ήθελε Θεσσαλονίκη όμως η Λέουβεν δεν τα βρήκε με την Άρη

Εξ' αρχής παρουσιάστηκαν δυσκολίες στη μετακίνηση του Μούσα Αλ Ταμάρι από τη Λέουβεν στον Αρη. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ πάλευαν με διαφορετικού επιπέδου δυσκολίες, οι οποίες αρχικά αφορούσαν στον ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια στην ομάδα του.

Ο ιορδανός χαφ δεχόταν πιέσεις να παραμείνει στο Βέλγιο και να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όσο κι αν ο ίδιος γνώριζε ότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του. Η Λέουβεν, πάλι, συζητούσε την πώληση του παίκτη και όχι τον δανεισμό.

Ο Αρης έκανε την πρότασή του, δέχθηκε απόρριψη, περίμενε και επανήλθε με νέα προσφορά, βλέποντας ότι οι Βέλγοι δεν ήταν... εύκολοι.

Στο μεταξύ, οι προσδοκίες για αίσιο τέλος στη συμφωνία, αναπτερώθηκαν με την αλλαγή πλεύσης του Αλ Ταμάρι, ο οποίος κατάλαβε ότι θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να αλλάξει περιβάλλον και στο "Κλ. Βικελίδης" του πρόσφεραν ό,τι ζητούσε. Ετσι, τα βρήκε με τον Αρη, αλλά τον τελευταίο λόγο είχε η Λέουβεν.

Αφελώς, κάποιοι θεώρησαν τελειωμένη τη μεταγραφή, προτρέχοντας των εξελίξεων και λέγοντας πως ο παίκτης έρχεται για λογαριασμό των "κιτρινόμαυρων". Μάλλον δεν υπολόγισαν το συμφέρον των Βέλγων, οι οποίοι άφηναν να εννοηθεί -σαφέστατα- πως το ντιλ δεν θα επιτευχθεί χωρίς αντίτιμο.

Ετσι, επέμειναν μέχρι τέλους για πώληση κοντά στο 1 εκ. ευρώ και όχι δανεισμό, όπως αντιπρότεινε η ΠΑΕ με οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και με αυτό τον τρόπο άνοιξε ο δρόμος για την έλευση του Μπρούνο.

Πηγή: metrosport.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση