ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης: Το μεγάλο «εμπόδιο» για Πιέρο

Τι γράφουν σήμερα στην Θεσσαλονίκη για τον Σωτηρίου

24sports team

info@24sports.com.cy

Έγινε γνωστό χθες ότι ο Άρης Θεσσαλονίκης θέλει τον Πιέρο Σωτηρίου, ωστόσο πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση.

Αυτό σημειώνουν και στο σημερινό τους ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα www.pressaris.gr που ασχολείται μόνο με τα θέματα του Άρη.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Στον Άρη γίνεται προσπάθεια ώστε να κλείσει το θέμα του επιθετικού άμεσα, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να είναι σύντομα διαθέσιμος για τον Άκη Μάντζιο.

Χθες, ενημερωθήκατε και για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Πιέρο Σωτηρίου, τον Κύπριο φορ της Αστάνα. Οι “κιτρινόμαυροι” παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωσή του, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στους ιθύνοντες του Άρη. Όμως, υπάρχουν δυσκολίες και μάλιστα σημαντικές.

Αρχικά, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καζάκους, οι οποίοι σκέφτονται μόνο την πώλησή του και όχι τον δανεισμό του, όπως ζήτησαν οι “κιτρινόμαυροι”. Η Αστάνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να συζητήσει την παραχώρησή του με την μορφή του δανεισμού και την οψιόν απόκτησή τους στο τέλος αυτής (όπως προέβλεπε η πρόταση του Άρη), αλλά μόνο με πώληση, καθώς είχε ξοδέψει περίπου 2.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Κοπεγχάγη, τον Φεβρουάριο του 2020.

Η εξέλιξη αυτή, υποχρεώνει τους ιθύνοντες του Άρη, να εξετάσουν εκ νέου και τις υπόλοιπες περιπτώσεις επιθετικών που τους έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Όπως του Ανχελ Γκερέρο, ο οποίος ναι μεν είχε υποχωρήσει στη σειρά προτεραιότητας στην λίστα με τους φορ, αλλά δεν βγήκε ποτέ από αυτήν.

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Νότγιχαμ Φόρεστ, καθώς δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να μείνει ελεύθερος. Το ενδιαφέρον του Άρη για τον 30χρονο επιθετικό παραμένει ενεργό και δεν αποκλείεται να γίνει πιο έντονο, όσο πλησιάζει στην ελευθέρας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση