ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πήρε άγρια με Κούγια ο Μελισσανίδης

Προχωρά με μήνυση και αγωγές

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρασε στην… αντεπίθεση με τον Αλέξη Κούγια και ακολουθεί την νομική οδό για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάλιστα, σήμερα η δικηγόρος Ελλη Ρίζου, κατέθεσε μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια για τα όσα δήλωσε την περασμένη Παρασκευή εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Το περιεχόμενο των οποίων είναι προσβλητικό για την ΑΕΚ και την ιστορία της. Και δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά από τον κ.Κούγια που προσβάλει την Ενωση με τέτοιο τρόπο…

Για τις συγκεκριμένες δηλώσεις Κούγια, αυτή θα είναι η αρχή των νομικών ενεργειών στις οποίες θα προβεί η ΠΑΕ ΑΕΚ. Καθώς θα επακολουθήσουν και αγωγές στα αστικά δικαστήρια και από την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Με την ΑΕΚ για ακόμη μια φορά να ακολουθεί τη νομική οδό και όχι τον σχολιασμό και τις απαντήσεις σε δηλώσεις του κ.Κούγια. Ετσι, το ίδιο θα κάνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση και θα τον κυνηγήσει μέχρι τέλους με όποιο άλλο νόμιμο και ένδικο μέσο υπάρχει για αυτές τις πρωτοφανείς και συκοφαντικές δηλώσεις περί «εγκληματικής οργάνωσης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ».

Οι δηλώσεις Κούγια κατά Μελισσανίδη

«Εδώ ο Μελισσανίδης βγήκε ο αρχάγγελος της κάθαρσης! Ποιος ο Μελισσανίδης; Παίρνει τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΚΕΔ και του ζήταγε να αλλάξει τον διαιτητή του αγώνα Παναχαϊκής – ΑΕΚ και μετά από μια εβδομάδα τον έδειραν! Θέλει δηλαδή ο Μελισσανίδης να καθαρίσει το ποδόσφαιρο; Επανήλθε δηλαδή σαν σωτήρας ο Μελισσανίδης;

Ακούνε Μελισσανίδης και νομίζουν ότι πρόκειται για κάτι… φοβερό, είπε για τον Μαρινάκη ότι είπε μαμά στα 20, αλλά αυτός είπε ότι είναι δημιουργός, όχι αυτοδημιούργητος.

Την Δευτέρα θα καταθέσω στην Επιτροπή Δεοντολογίας και θα πω εγώ πως έστηναν παιχνίδια και τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία 20ετία.

Θα πάω να πω τι είναι ο καθένας από αυτούς. Όταν με ρωτήσουν και για τον Μαρινάκη, θα πω και για τον Μαρινάκη. Σας θυμίζω από δικές μου αποκαλύψεις άρχισαν όλα και η συγκεκριμένη υπόθεση, που αφορά τόσο το Ολυμπιακός – Βέροια, όσο και το Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Εγώ κατήγγειλα την εγκληματική οργάνωση και αυτοί που είναι οι αρχηγοί αυτής της εγκληματικής οργάνωσης είναι στα γραφεία της ΑΕΚ, ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος και ο Θωμάς Μητρόπουλος και τους διευθύνει ο Μελισσανίδης!

Όταν ακούω τον Μελισσανίδη να λέει ότι κυνηγάει την εγκληματική οργάνωση γελάω, γιατί αυτός έχει την εγκληματική οργάνωση. Δεν πήγε στα αποδυτήρια και χτύπησε τον Καρυπίδη και μετά έπιασε τον διαιτητή από τα γεννητικά όργανα; Μου τα είπε όλα ο Καρυπίδης για το τι έγινε εκείνη την μέρα και ότι έφαγε ξύλο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ!

Ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος πηγαίνει με τα… μπραβάκια όπου έχει εκλογές σε Ενώσεις για να τις αγοράζουν. Ότι έκαναν οι προηγούμενοι που τους κατηγορούν δικαίως, το κάνουν και αυτοί».

sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X