ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πίστη για Ντα Σίλβα, εξετάζεται και φορ από Γαλλία

Οι μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ Αθηνών

Η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Νταμιάν Ντα Σίλβα, καθώς θεωρεί πως ο άσος της Ρεν είναι ο ιδανικός για να ηγηθεί της άμυνάς της την επόμενη σεζόν. Οι Γάλλοι μιλούν για εξαιρετική πρόταση τριετούς συμβολαίου έναντι συνολικά 2,1 εκατ. ευρώ.

Τόσο τα χρήματα, όσο και η διάρκεια του deal αντιμετωπίζονται απόλυτα θετικά από τον 32χρονο άσο, που όμως ακόμη δεν έχει λάβει την απόφασή του και εξετάζει τις επιλογές του. Οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως θα ακούσουν το μεγάλο «ναι» γνωρίζοντας όμως ότι και ο ανταγωνισμός που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι μεγάλος.

Στο μεταξύ, η «Ένωση» έχει τα μάτια της στραμμένα στη γαλλική αγορά και για σέντερ φορ. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Στάθης Ταυλαρίδης κατά την επίσκεψή του στη Γαλλία θα παρακολουθήσει κι ενδεχομένως θα κάνει κι επαφές με έναν σέντερ φορ που έχει τεθεί στα υπόψη της ομάδας.

Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό κλάσης για να καλύψει το κενό που θα προκύψει από την όπως όλα δείχνουν σίγουρη αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση