ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΟΦΗ – ΑΕΚ και Βαλένθια-Βιγιαρεάλ με 0% γκανιότα* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα από την Stoiximan

Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ στις 19.30 στο πλαίσιο των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος και η Βαλένθια υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στις 22.00 στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!
*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη του ΟΦΗ δίνει απόδοση 3.45, η ισοπαλία δίνει 2.95 και η ΑΕΚ δίνει απόδοση 2.38. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.05, το Under 2.5 γκολ δίνει 2.10, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.57 και το No Goal δίνει 1.75. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο ΟΦΗ δίνει 2.30, να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ προσφέρεται με απόδοση 1.90 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 7.50. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ δίνει απόδοση 2.30 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δίνει 27.50.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΟΦΗ-ΑΕΚ εδώ.

Για τον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος νίκη της Βαλένθια δίνει 2.40, η ισοπαλία δίνει 3.40 και η Βιγιαρεάλ αν νικήσει δίνει 2.95. Το Over 3.5 γκολ δίνει 1.75, το Under 3.5 γκολ δίνει 2.08, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.60 και το No Goal δίνει 2.25.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Βαλένθια δίνει 1.91, να σκοράρει πρώτη η Βιγιαρεάλ προσφέρεται με απόδοση 2.15 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.75. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Βαλένθια δίνει απόδοση 3.85 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ δίνει 2.08.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Βαλένθια-Βιγιαρεάλ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X