ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελλαδίτες διαιτητές στο ΑΕΚ-Άρης

Ανακοίνωση από την ΕΠΟ

Η ΕΠΟ προχώρησε στην αντικατάσταση διαιτητών για το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πως οι Πολωνοί που είχαν εξ αρχής οριστεί ήταν μεθυσμένοι και προκάλεσαν επεισόδιο στην πτήση και στο αεροδρόμιο. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ το διαψεύδει κατηγορηματικά και ο επικεφαλής της ομάδας διαιτησίας, Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Η ΚΕΔ όρισε στον συγκεκριμένο αγώνα τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (ήταν τέταρτος στους αρχικούς ορισμούς με τους Πολωνούς), με βοηθούς τους Ράιχαρντ Μπουξμπάουμ και Τρύφωνα Πετρόπουλο, ενώ ο Άγγελος Ευαγγέλου θα είναι στο VAR με βοηθό τον Ανδρέα Φωτόπουλο και τέταρτο τον Χρήστο Βεργέτη.

«Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματούχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής: Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματούχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ

2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ

4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN

AVAR:ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση