
Κοιτάζει αλλού για αριστερό μπακ η ΑΕΚ. Σε «ναυάγιο» οδηγείται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) η υπόθεση του Γιούρασεκ για τους «κιτρινόμαυρους», όπως έχετε ενημερωθεί μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Η Ένωση τα είχε βρει με την Μπενφίκα, αλλά η αλλαγή στάσης από τον Τσέχο άσο, ο οποίος προβάρει τη φανέλα της Μπεσίκτας, αναγκάζει τους ανθρώπους του συλλόγου να στραφούν άμεσα σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας του Μάρκο Νίκολιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η υπόθεση έχει παγώσει και ο παίκτης απομακρύνεται σταδιακά τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στους 94,6.
Επιπλέον, ο Φιλίπε Ρέλβας αναμένεται να γίνει με κάθε επισημότητα παίκτης της ΑΕΚ από σήμερα. Αφού έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της στην Ολλανδία, θα σηκώσει άμεσα μανίκια, ενώ η ΠΑΕ πρόκειται να ανακοινώσει την απόκτησή του.
Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ πρόκειται να ανεβάσει στροφές με σκοπό την ενίσχυση στην επίθεση, καθώς υπενθυμίζεται ότι λόγω της απουσίας του Πιερό, υπάρχει μόνο ο Κοσίδης αυτήν τη στιγμή για τη γραμμή κρούσης.
Πηγή: Sport-fm.gr