
Για προφορική συμφωνία του Σιριέλ Ντέσερς με την ΑΕΚ μιλάει σκωτσέζικη εφημερίδα Daily Record. Μάλιστα αναφέρει και ποσά τονίζοντας ότι ο Νιγηριανός φορ θα παίρνει περίπου 1,8εκατ. ευρώ ετησίως σύμφωνα με το deal που έκλεισε.
Η εφημερίδα τονίζει ότι πλέον η ΑΕΚ, έχοντας συμφωνήσει με τον παίκτη, προσπαθεί να συμφωνήσει με την Ρέιντζερς και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι Σκωτσέζοι αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θέλει να κλείσει τον παίκτη με ένα ποσό κάτω από τα 5εκατ. λίρες που ζήτησε αρχικά η Ρέιντζερς.
Οι πληροφορίες του aek365 τονίζουν ότι πράγματι υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι σύμμαχος της ΑΕΚ σε αυτή την υπόθεση. Θέλει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και η πλευρά του πιέζει να γίνει η μεταγραφή. Από την άλλη οι διαπραγματεύσεις με την Ρέιντζερς είναι σκληρές και δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή. Η ΑΕΚ προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις των Σκωτσέζων οι οποίοι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά από τις αρχικές τους απαιτήσεις.
aek365.org