ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ – Ολυμπιακός και Ρόμα - Λάτσιο με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στις 19:30 στο πλαίσιο των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ενώ στην Ιταλία η Ρόμα αντιμετωπίζει τη Λάτσιο για το ιταλικό πρωτάθλημα και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, 0% γκανιότα και φυσικά το Cash Out!  

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της ΑΕΚ δίνει απόδοση 3.40, η ισοπαλία δίνει 3.25 και ο Ολυμπιακός δίνει 2.22, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.95 και το No Goal δίνει 1.80. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ δίνει 2.40, να σκοράρει πρώτος ο Ολυμπιακός προσφέρεται με απόδοση 1.85 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 7.45. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.35, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4 γκολ, τότε η απόδοση ανεβαίνει στα 6.90. 

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός εδώ

Η νίκη της Ρόμα δίνει απόδοση 2.75, η ισοπαλία δίνει 3.65 και η Λάτσιο δίνει 2.42, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.47 και το No Goal δίνει 2.55. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ρόμα δίνει 2.07, να σκοράρει πρώτη η Λάτσιο προσφέρεται με απόδοση 1.91 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 11.50. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.15, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4 γκολ, τότε η απόδοση ανεβαίνει στα 5.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ρόμα - Λάτσιο εδώ 

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X