ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βρετανοί και Ιρλανδοί… θέλουν το Μουντιάλ του 2030

Στόχος τους να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στο σπίτι του!

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ότι οι χώρες της Μεγάλης Βρετανίας μαζί με την Ιρλανδία, αποφάσιαν να θέσουν υποψιφιότητα ούτως ώστε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, να διεξαχθεί στα γήπεδα τους. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα αγγλικά μέσα, σκοπός των πιο πάνω χωρών είναι να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στο σπίτι του!

Συγκεκριμένα Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία είναι πρόθυμες να αρχίσουν συζητήσεις ούτως ώστε να διεκδικήσουν με μεγάλες πιθανότητες το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030.

Την είδηση ήρθε να την επιβεβαιώσει και ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον ο οποίος με δηλώσεις του στην Sun είπε χαρακτηριστικά:

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να διεξαχθεί το Μουντιάλ και είναι καιρός το ποδόσφαιρο να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Θα είναι η κατάλληλη στιγμή και θα είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο».

Ο Άγγλος πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο η Αγγλία να φιλοξενήσει περισσότερα παιχνίδια στην τελική φάση του Euro 2020, με τον ίδιο να απαντά ότι για αυτό το θέμα είναι σε συζητήσεις με την UEFA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κωνσταντίνος Νικολάου

Διοργανώσεις: Τελευταία Ενημέρωση