ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυνατές κόντρες στο Nations League, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα

Ενδιαφέρον αναμετρήσεις στην αγωνιστική δράση του Nations League, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Για την Α' Κατηγορία της διοργάνωσης, η Αυστρία υποδέχεται την Γαλλία και η Δανία θα αντιμετωπίσει την Κροατία. Ώρα έναρξης των αγώνων στις 21:45. Την ίδια ώρα, για την Β' Κατηγορία, η Αλβανία θα φιλοξενήσει το Ισραήλ. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αυστρία - Γαλλία, η επιλογή για νίκη της Αυστρίας δίνει 4.78, ενώ για νίκη της Γαλλίας δίνει 1.70. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.79. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.86, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Δανία - Κροατία, η επιλογή για νίκη της Δανίας δίνει 1.89, ενώ για νίκη της Κροατίας δίνει 4.14. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.46. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.90.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΔΑΝΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αλβανία - Ισραήλ, η επιλογή για νίκη της Αλβανίας δίνει 2.26, ενώ για νίκη του Ισραήλ δίνει 3.35. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.14. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.28, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.58. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΛΒΑΝΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

 

Nations League: Τελευταία Ενημέρωση

Nations League στα γαλανόλευκα!

Nations League στα γαλανόλευκα!

Γαλανόλευκο Σαββατόβραδο με την αναμέτρηση της Ελλάδας στην Κύπρο για την πέμπτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας ...
 |  NATIONS LEAGUE