ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αζερμπαϊτζάν εναντίον Κύπρου με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan

Προωθητική Ενέργεια

Αζερμπαϊτζάν και Κύπρος αναμετρούνται απόψε, στο πλαίσιο του UEFA Nations League και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out για το συγκεκριμένο ματς σήμερα στις 19:00.

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη του Αζερμπαϊτζάν δίνει απόδοση 2.44, η ισοπαλία δίνει 3.14 και η νίκη της Κύπρου δίνει 3.65, ενώ το Over 1.5 γκολ δίνει απόδοση 1.57 και το Under 1.5 γκολ δίνει απόδοση 2.37. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.20 και το No Goal προσφέρει 1.63. Το να σκοράρει πρώτο το Αζερμπαϊτζάν στο ματς δίνει 1.95 και το να σκοράρει πρώτη η Κύπρος δίνει 2.45, ενώ η διπλή ευκαιρία 1Χ δίνει 1.33 και το 2Χ δίνει 1.62. Η περίπτωση να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο το Αζερμπαϊτζάν δίνει απόδοση 3.90, ενώ η νίκη της Κύπρου από το πρώτο ημίχρονο δίνει 5.75. Αν το ακριβές σύνολο των γκολ είναι 3, η απόδοση είναι στα 4.75 και αν είναι 4 τότε η απόδοση αυξάνεται στα 8.00.

Όσον αφορά τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Ghorbani για λογαριασμό των Αζέρων δίνει απόδοση 5.75 και ακολουθούν οι Sheydayev και Abbasov με απόδοση 6.30. Από πλευράς Κύπρου, η πιθανότητα να σκοράρει πρώτος ο Σωτηρίου δίνει απόδοση 5.75 και ακολουθεί ο Κακουλλής με απόδοση 9.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Nations League: Τελευταία Ενημέρωση