ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Το... ξέκοψε για Μουντιάλ με τη φανέλα της Αϊτής

Εξήγησε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση

Η Αϊτή ετοιμάζεται για τη μεγάλη της επιστροφή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την παρέα του Φραντζί Πιερό και του Ρικάρντο Αντέ να εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού.

Μάλιστα, τις μέρες αυτές προέκυψε φημολογία ότι οι Αϊτινοί ενδέχεται να φέρουν... ενισχύσεις, με τον όνομα του Αλέν Σεν-Μαξιμέν να εμπλέκεται με υπόθεση πιθανής κλήσης στην εθνική!

Ο εξτρέμ της Κλαμπ Αμέρικα πάντως, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως «θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της Αϊτής και την εθνική τους ομάδα για την ιστορική πρόκριση. Είναι μια ιστορική στιγμή και είμαι πραγματικά χαρούμενος για την Αϊτή.

Βλέπω πως μερικοί έχουν κάνει συνδέσεις, μάλλον επειδή είμαι από τη Γουαδελούπη και τη Γουϊάνα. Αλλά για να είμαι ξεκάθαρος, δεν υπάρχει προσέγγιση και κανένα πρότζεκτ που αφορά την εθνική ομάδα.

Απόλυτος σεβασμός στους παίκτες της Αϊτής που κέρδισαν τη θέση τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάλεψαν για την πρόκριση και είναι σημαντικό να μην τους μπλέκουμε με φήμες. Καλή τύχη στο Μουντιάλ».

Μουντιάλ 2026: Τελευταία Ενημέρωση